uoooooo!! tutorial cambiar audio AFS

TUTORIAL PER CAMBIAR LA MUSICA DELS JOCS DE PLAYSTATION 2.


woooola amiguetes, jiji, dejar claro que este tutorial, sólo sirve para modificar audios que esten en AFS, ya que para los demas formatos como los IRX, XA etc... aún no se modificarlos. esta en catalán, ya que lo hice para unos amiguetes de aquí donde soy yo. es un tourotial simple para aquellos que no entendays grandes explicaciones con jergas d'informática que yo ni papa jeje [qmparto] si hos gustase el tutorial pero teneis el problema del " dialecto" me lo decis y hos lo traduciré al castellano vale dale.

PROGRAMES NECESSARIS:

- [COLOR=red] O QUALSEVOL ALTRE CONVERSOR DE WAV ( goldwave etc..)
[COLOR=red]]

Vale, un cop tinguem tos el programes, ja podem començar: :p

1er pas: començarem per fer un Bit rate ( que ocupin menys tamany ) les cançons que volem possar al joc:

- obrim el dbpoweramp, i obrim la carpeta on tenim les cançons que volem fer mes petites, n'escollim una o varies seleccionant-les i donem a "abrir", bé, ara en el dbpoweramp i possarem els seguents parametres:
- converting to: wave
- uncompressed (no comprimida)
- 8 bits
- 8 khz
- channels: mono
un cop possat els parametres, donem a convert, pq ens ho converteixi a wave, començara la converció, un cop acabi, donem a finish, tornem a obrir el dbpower.. i arrastrem les cançons convertides a wave a una carpeta previament feta, millor possar-li el nom de musica amb format wave per ex. Vale un cop fet aixó anem a un altre pas:

2on pas: convertir les cançons en format ADX:

-obrirem el dkz studio, clicarem a la pestanya de utilidades, anierem a conversor wav-adx, clicarem, ens sortirà una pantalleta, on hi possarem els seguents parametres:
- carpeta temporal: doncs en aquest cas possarem la carpeta on hem guardat les cançons convertides amb wave, " music amb format wav"
- Carpeta de destino: possarem la mateixa carpeta: "music amb format wav" despres ja arrastrarem les cançons convertides en adx a una altre carpeta.
-Marcarem la caselleta on possa "guardar loop completo de principio a fin" pq les cançons es repeteixin
- Canal: L&R stereo
- Muestreo: 24000Hz
un cop possats aquests parametres donem a empezar i ens haura convertit les wav en adx a la mateixa carpeta. mirem que tinguin un tamany decent, es dir que no pasin de 2mb, i les arrastrem a una altre carpeta previament creada que es digui musica amb format adx per ex. Bé, ara ja tenim les cançons passades a adx, que es ho que ens interessava. ara passarem a una altre cosa:

3er pas: Cargar el joc:
-introduirem el joc que volem ripejar al nostre lector d'ordinador, un cop cargat el joc, tanquem la finestra de D: la del cd, i obrim l'Iso buster. Directament ens llegirà el contingut del cd, i ens l'ordenarà perfectament. ara es cuestió de amb el botó dret, seleccionar tots els archius que es veuen del joc dins l'isobuster, tornar a apretar-lo i seleccionar, " extraer objetos". Et demanarà a on vols guardar-ho, doncs crees una nova carpeta amb el nom del joc, que et quedi possada al escritori( en el meu cas possaré naruto shippuden 2) per més facilitat de búsqueda per saber quina es i dones a acceptar. tardarà una estona en copiar tots els arxius. vale, un cop fet aixo, no tanquem l'iso buster, només el minimitzem i ya ta.Zzzz

4rt pas: cargar l'arxiu afs que conté els adx:
- obrirem el programe AFS explorer, clicarem a file, i a import AFS files, buscarem la carpeta on hem guardat tots els arxius del joc, obrirem la carpeta on contingui els sons, normalmet sol ser la carpeta " data" però pot ser una altre com " music" etc... Dins d'aquesta carpeta hi trobarem altres arxius, hem de saber quins son els que contenen els adx, es dir les músiques del joc, sons, veus etc... normalment sol ser la que posa "SOUND afs file system" bé, doncs ara seleccionarem aquesta carpeta i l'AFS ens l'obrirà. Ens sortirà un avís, donarem que NO i ens cargarà tots els arxius dins del "sound".

4rt-B pas: fer una altre carpeta que conte els arxius afs( dins d'aquests el adx)
- aquest pas només el farem si per mala sort, el programe AFS Explorer no ens obre directament l'arxiu que conte els ADX, per alguna raó l'afs a vegades no soporta l'arxiu que volem que ens obri i el programe es tenca sol. Ho que farem en aquest cas serà: obrirem el DKZ studio, donarem a abrir, buscarem la carpeta que conté les cançons etc.... l'obrirem, i seleccionarem l'arxiu AFS que conté els adx valedale, igual que am b l'afs explorer. Bé, ara sencillament ho que farem serà marcar la caselleta que surt davant de cada arcxiu, quan els tinguem tots marcats, anem a guardar como... i guardem l'arxiu dins de la mateixa carpeta del joc, però per exemple, si l'arxiu que hem obert es el de "SOUND", el que nosoltrem guardem aquí mateix li possarem el nom de "SOUND2" per no equibocar-nos. vale, un cop fet aixó, guardem, tanquem el dkz i tornem a obrir l'AFS explorer, fem els mateixos passos que en el 4rtpas, però en comptes d'obrir l'arxiu de SOUND original que no ens soportava, ara obrirem el que hem guardat nosaltres aquí mateix, el SOUND2, ara si que ens l'obrirà.

5é pas: substituïr les cançons:
-bé, aquest pas es sencill,amb l'AFS explorer obert, i amb l'arxiu cargat, només ens hem de col.locar sobre la cançó que volem substituïr i amb el botó dret apretém "import" busquem la carpeta on tenim els adx, seleccionem el que volem i apretem a "abrir" i ja ta, així amb totes les cançons, mireu el tamany màxim que hos permet en cada cançó, els mb, posseun-hi un sempre de menor tamany, pq si voleu possar una cancó de tamany més gran no hos deixarà. juju. [decaio]

6épas: reconstruïr l'archiu:
-un cop substituides les cançons, minimitzem o tanquem l'AFS, i anem a la carpeta que hem creat a l'escritori on tenim el joc. l'obrim, en el meu cas aniré a "data", dins de data hi hauràn els dos sounds, l'original, i el que hem modificat nosaltres. doncs borraré l'original, i renombraré l'arxiu de SOUND2 amb el nom que tenia l'original. En aquest cas SOUND.

7é pas: crear la ISO i grabar:
- vale, després d'haver fet aixó ja només ens queda crear la ISO i a grabar s'ha dit!!!!! jiji. obrirem el nero burniing rom, vale, a la primera pantalla que ens surt marcarem:
-sin multisesión
-i a l'esquerra, marcarem la casella de DVD-ROM (UDF/ISO)

ara anirém a la pestanya on possa ISO, a dalt de tot de la pantalla de nero, on possa ( info, multisesión, iso,etiqueta, fechas...) vale, doncs dins de la pestanya d'ISO, només desmarcarém les caselles on posa " permitir una profundidad de ruta de mas de 8 directorios" " no agregar extensión de versión iso" i " permitir más de 255 carácteres en la ruta" tot ho altre ho deixarem igual vale.

clicarem sobre " NUEVO" part inferiar de la pantalla, vale, ara sortiran 4 colúmnes, busqueu la carpeta on tingueu el joc, en el meu cas en escritorio i " naruto shippuden 2), doncs un cop senyalada, a la columna de la dreta, surten tots els arxius del joc, només es tracta de marcar-los tots i arrossegar-los cap a la col.lumna mes ample ( la segona començant per la dreta jiji ), i ja casi ta, doneu a grabar, al logotip d'un CD amb un misto, escolliu la velocitat de grabació, jo hos aconsello, a 2x. i acceptar i ja començarà a grabar.

bueno, no soy bueno explicandome jiji, pero quizás le sirva a alguien de algo este tuto, siento no haber posteado imagenes..... esque no se [qmparto] jeje. ahhhh, si alguien sabe algún programa con el que pueda abrir cualquier tipo de archivo de audio de los juegos de play que me lo diga xfis.... arigato [ chiu ]
0 respuestas